top of page
293284393_588731862928042_3895352009228563652_n.jpeg

JARDINS DO ATLÂNTICO

Een tijdje geleden beslisten we om vijf klassevolle villa's te bouwen voor verkoop. We doopten het project 'Jardins do Atlântico'.

 

Elke woning met een unieke architectuur, waarbij de Portugese stijl in harmonie is met moderne toetsen. De villa's worden verder gedefinieerd door hun topligging met wijds uitzicht en hun grote tuinen, elk met privézwembad.

Ondertussen zijn vier van de vijf villa's verkocht aan ontzettend fijne mensen. Hieronder kan je mee volgen hoe we samen met hen, steen na steen, hun dromen tot werkelijkheid maken.

DIT IS JARDINS DO ATLÂNTICO

5

17

14

5

Jardins do Atlântico is zoveel meer dan het zoveelste bouwproject. De vijf woningen zijn toegankelijk via een aparte, doodlopende weg. Ze worden op verschillende hoogtes ingeplant in het natuurlijk golvende terrein, wat zorgt voor privacy.

 

Elke Jardins do Atlântico-villa heeft een eigen, unieke architectuur: een combinatie van Portugese authenticiteit met hedendaagse luxe. Dit alles aangepast aan zijn inbedding in het geheel. Een authentieke waterweg sculpteert mee de tuinen.

De woningen zijn zodanig georiënteerd, dat woonkamer en tuin een hele dag optimaal van de zon profiteren. Vanop het terras geniet je van een knap uitzicht over het Portugese binnenland.

Elke villa telt drie à vier slaapkamers, twee à vijf badkamers, een ruime woonkamer en een open keuken. Iedere tuin bevat een ruime oprit, meerdere terrassen en een privézwembad.

De materiaalkeuze legt de nadruk op kwaliteit, de afwerking is hoogwaardig en heeft oog voor detail. We gebruiken zoveel mogelijk Portugese materialen en werken uitsluitend met Portugese vaklui.

Dit is Jardins do Atlântico