top of page
20240704_140451.jpg

Guesthouse Beach Break

Over Guesthouse Beach Break

Wij, Frederik en Kristof, werden eind 2021 eigenaars van een oude Portugese vivenda in surfstad Peniche, op amper 100 meter van de oceaan en op wandelafstand van alle restaurants, bars, winkeltjes, ... 

We woonden er zelf vanaf dag één en herstelden met wat hulp de drie appartementen in hun authentiek Portugese glorie. 

Na een start die alle verwachtingen overtrof, is guesthouse Beach Break ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige surf lodge. Welkom, we kijken uit naar je komst!

Of je nu alleen reist of in gezelschap, bij ons kan je terecht in één van de drie typisch Portugese appartementen: één met 1 slaapkamer, één met 2 slaapkamers en één met 3 slaapkamers. Buiten zijn er verschillende ruime zonneterrassen.​

Alle bed- en badlinnen is inbegrepen, strandlakens incluis. Parkeren kan op de omheinde oprit. WiFi is gratis.

Alle voorzieningen voor baby's zijn dat ook (babybed, donsdekentje, kussentje, nachtlampje, ...).

Kortom: genieten gegarandeerd!

Superhost Airbnb

Reviews om van te smullen

Waar je ook kijkt, de guesthouse wordt bedolven onder de positieve reviews. Omdat cijfers niet liegen, volgt hieronder alvast een korte opsomming:

  • Via Airbnb hadden we vorig jaar 47 gasten over de vloer. We zijn er voor het tweede jaar op rij 'superhost' en halen een gemiddelde score van liefst 4,9 op 5.
     

  • Op Google scoort de guesthouse 5 op 5 uit 41 reviews.
     

  • Bij booking.com halen we van alle verblijven met meer dan 100 reviews met 9,7 op 10 zelfs de hoogste score van de regio, waarmee we op nummer 1 staan in een verzameling van meer dan 300 gastenverblijven!!!

Foto's

Ligging

Surfstad

Boven alles is Peniche een surfstad. Jaarrond zie je her en der surfbusjes, mensen met surfplanken onder de arm of onder de voeten. Jaarlijks wordt hier ook de wereldbeker golfsurf georganiseerd. We werken samen met de coolste surfleraars voor een belevenis van jewelste!

Vissersstad

Guesthouse Beach Break ligt aan zee en wordt omringd door typische vissershuisjes. Peniche is dan ook een echte vissersstad, waar de kleinschalige, authentieke visindustrie nog steeds floreert. Voor verse vis ben je hier aan het allerbeste adres! 

Stapstad

In Peniche vind je alles op wandelafstand: uitstekende restaurants, gezellige bars, strandbars, winkels, musea, stranden: je vindt het hier allemaal binnen een straal van anderhalve kilometer!

Eilanden en schiereilanden

Peniche is een schiereiland en wordt omgeven door talloze stranden. Op nog geen 100 meter van de guesthouse ligt met Papôa nog een ander, klein schiereilandje. Een prachtige wandeling die vertrekt aan de guesthouse leidt je eromheen. Nog een schiereiland is het prachtige Baleal en een boot vaart je in 30 minuten zelfs naar de Berlengas, een onwaarschijnlijk mooie, quasi verlaten eilandengroep, bereikbaar vanuit de haven van Peniche.

Boek je verblijf

bottom of page