top of page
Voorgevel_

Guesthouse Beach Break

Over Guesthouse Beach Break

Wij, Frederik en Kristof, werden eind 2021 eigenaars van een oude Portugese vivenda in surfstad Peniche, op amper 100 meter van de oceaan en op wandelafstand van alle restaurants, bars, winkeltjes, ... 

We woonden er zelf vanaf dag één en herstelden met wat hulp de drie appartementen in hun authentiek Portugese glorie. 

Na een start die alle verwachtingen overtrof, is guesthouse Beach Break klaar voor zijn tweede volledig seizoen. Welkom, we kijken uit naar je komst!

Of je nu alleen reist of in gezelschap, bij ons kan je terecht in één van de drie typisch Portugese appartementen: één met 1 slaapkamer, één met 2 slaapkamers en één met 3 slaapkamers. Buiten zijn er verschillende ruime zonneterrassen.​

Alle bed- en badlinnen is inbegrepen, strandlakens incluis. Parkeren kan op de omheinde oprit. WiFi is gratis.

Alle voorzieningen voor baby's zijn dat ook (babybed, donsdekentje, kussentje, nachtlampje, ...).

Kortom: genieten gegarandeerd!

Digital-Award-TRA-2023.png

Dit zijn onze strafste verhuurstatistieken
na 14 maanden Guesthouse

  • 287 verblijven worden verhuurd in Peniche via booking.com.

  • We ontvingen 100 reviews via booking.com in 14 maanden tijd.

  • Met een monsterscore van 9,8/10 geven we iedereen het nakijken (dan toch alle verblijven met meer dan 20 reviews).

  • Van die 100 reviews ontvingen we 84 keer 10/10!

  • Onze laagste score is een 8/10 (= 'erg goed' volgens booking.com) en ook die persoon was inderdaad ontzettend tevreden. :-D

  • De top-5 van nationaliteiten die ons raten wordt aangevoerd door Portugezen (25), gevolgd door Spanjaarden (18), Duitsers (8), Fransen (5) en Amerikanen (5).

  • 100 mensen die een review geven, betekent dat nog veel meer mensen via booking.com bij ons hebben verbleven. Zo ontvingen we ook al fijne gasten uit pakweg Nieuw-Zeeland, China, Taiwan en Brazilië. Internationaler wordt het niet!

  • Ook via andere platformen scheert de guesthouse hoge toppen: zo scoren we op Airbnb momenteel met 5 sterren het maximum van de punten en onze Google reviews doen het net zo goed (5,0/5,0).

  • Belgen staan niet in deze  lijst, aangezien landgenoten voornamelijk rechtstreeks via ons boeken. Welkom, zou ik zeggen!!!

Foto's

Ligging

Surfstad

Boven alles is Peniche een surfstad. Jaarrond zie je her en der surfbusjes, mensen met surfplanken onder de arm of onder de voeten. Jaarlijks wordt hier ook de wereldbeker golfsurf georganiseerd. We werken samen met de coolste surfleraars voor een belevenis van jewelste!

Vissersstad

Guesthouse Beach Break ligt aan zee en wordt omringd door typische vissershuisjes. Peniche is dan ook een echte vissersstad, waar de kleinschalige, authentieke visindustrie nog steeds floreert. Voor verse vis ben je hier aan het allerbeste adres! 

Stapstad

In Peniche vind je alles op wandelafstand: uitstekende restaurants, gezellige bars, strandbars, winkels, musea, stranden: je vindt het hier allemaal binnen een straal van anderhalve kilometer!

Eilanden en schiereilanden

Peniche is een schiereiland en wordt omgeven door talloze stranden. Op nog geen 100 meter van de guesthouse ligt met Papôa nog een ander, klein schiereilandje. Een prachtige wandeling die vertrekt aan de guesthouse leidt je eromheen. Nog een schiereiland is het prachtige Baleal en een boot vaart je in 30 minuten zelfs naar de Berlengas, een onwaarschijnlijk mooie, quasi verlaten eilandengroep, bereikbaar vanuit de haven van Peniche.

Boek je verblijf

bottom of page