top of page
Vrouw surfen

Surf's up!

Zin om zelf de golven te bedwingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: de guesthouse bevindt zich temidden de beste surfstranden ter wereld. Surfschool Fred's Adventures is vlakbij en biedt lessen aan met de allerbeste surfleraars. Dankzij ons partnership geniet je bovendien van 20 procent korting op de normale prijs! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wie?

Frederico Tiago

Frederico Tiago:

"Fred's Adventures is ontstaan uit een droom! Een droom om alle kennis te delen die ik doorheen mijn jaren in de sport heb opgedaan. Respect voor mens en natuur staan centraal. Plezier in en op het water staan voorop. Ik kan niet wachten om je bij ons te verwelkomen!"

Waar?

Het 'waar' hangt af van de golven: surfen doe je daar waar die golven top zijn! Bij Guesthouse Beach Break zit je sowieso goed: we liggen op een knooppunt van de allerbeste surfstranden in de regio.

Contacteer ons

notitieboekje

Dank voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug!

Alle verblijven

Guesthouse Beach Break.

Guesthouse Beach Break

Hier wonen wijzelf en met reden! Op het schiereiland van Peniche word je letterlijk omringd door de oceaan, wat deze plek tot één van de gezondste op het Europese vasteland maakt.

 

De kleinschalige visserij is hier in perfecte harmonie met de gezellige surfdrukte. Want surfen, dat kan je nergens ter wereld beter dan hier!

 

De guesthouse zelf is zodanig opgebouwd, dat de privacy van iedereen makkelijk gerespecteerd kan worden. Kom tot rust in één van onze drie vakantieappartementen met elk één tot drie slaapkamers.

bottom of page