top of page
Jardins do Atlântico.webp

Jardins do Atlântico

Over Jardins do Atlântico

Jardins do Atlântico, dat is het bouwproject waar we vier jaar lang (2019-2023) hart en ziel in staken. Elk van de vier villa's in Portugese stijl werd verkocht aan ontzettend fijne mensen - vandaar dat we deze woningen graag in de kijker zetten. Zin in een zalige vakantie, genietend van alle modern comfort? Beleef het hier!

Op 500 meter van de Atlantische Oceaan is Jardins do Atlântico gelegen tussen twee schitterende badplaatsen, het mondaine Foz do Arelho en het populaire São Martinho do Porto.

Elke villa telt 3 à 4 ruime slaapkamers (tot 6 à 8 gasten), 2 à 3 verzorgde badkamers, een woonkamer, een keuken met alle moderne apparaten en een fijne tuin met privézwembad.

De woningen zijn zodanig georiënteerd, dat ze de hele dag baden in het zonlicht, met maximale privacy voor elke villa. De interieurs zijn stuk voor stuk persoonlijk ingericht met materialen van hoge kwaliteit.

Alle linnen is inbegrepen. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Er zijn voldoende bad- en keukenhanddoeken. Ook strandlakens en badmatjes liggen klaar.

Geen zin om zelf te koken? Dat hoeft ook helemaal niet. De Belgische buren Evelien en Nico, voormalige uitbaters van een goed restaurant in het Geraardsbergse, vervullen wat graag jouw kookwensen - van ontbijt, over brunch tot diner.

Ook zij zijn het die je persoonlijk verwelkomen bij aankomst. Ze tonen het huis, geven de sleutels en staan altijd paraat om te helpen waar nodig. Voor een zorgeloze vakantie weg van alle hectiek ben je hier aan het juiste adres.

Foto's

Ligging

Jardins do Atlântico ligt op 500 meter van de oceaan, op 4 kilometer van badplaats São Martinho do Porto en op 5 kilometer van het beeldschone Foz do Arelho.

Wereldstad Lissabon is met 90 kilometer op minder dan een uur rijden verwijderd.

Nog dichterbij ligt het middeleeuwse, volledig ommuurde Obidos (15 kilometer). De hoge golven van Nazaré vind je op 20 kilometer afstand. Vanuit de nabije surfstad Peniche (35 kilometer) vaar je naar de onbewoonde Berlenga-eilanden, een uitgelezen plaats om te duiken en snorkelen. Het Unesco werelderfgoed verkennen in Batalha, Alcobaça en Tomar kan natuurlijk ook.

Prijzen

Juli en augustus

Mei, juni en september

Oktober tot april

Prijs per week

€ 1745

€ 1495

€ 1245

Prijs per dag

nvt

€ 215

€ 179

Villa met 3 slaapkamers

Juli en augustus

Mei, juni en september

Oktober tot april

Prijs per week

€ 2235

€ 1995

€ 1660

Prijs per dag

nvt

€ 290

€ 240

Villa met 4 slaapkamers

Verplichte eindschoonmaak: € 150

Voorschot: 30%

Waarborg: € 500

In juli en augustus verhuren we telkens van zaterdag op zaterdag.

Andere maanden zijn aankomst en vertrek flexibel.

bottom of page